Kurs

”Framtidens hållbara butik”

Om kursen

Vi presenterar stolt en inspirerande, digital kurs som belyser utvecklingen av hållbara affärsidéer inom handeln för mode och sko. Den är skapad för att du ska få ta del av flertalet goda exempel som redan idag främjar ett mer resurseffektivt samhälle med minskad klimatpåverkan samt en hållbar konsumtion som driver ansvar, utveckling och innovationer.

Inom projektet Re:skills kan du som deltagare så småningom göra ett val mellan Up:skill och Re:skill. ”Framtidens hållbara butik” är en spegling av vilka möjligheter som väntar inom ramen för Up:Skill. Det vill säga det val du gör om du vill kompetensutveckla dig för att arbeta med hållbar handel i framtidens butik. Allt för att möta den medvetna konsumenten av mode, textil och skor.

Tag chansen att lyssna till många, spännande och inspirerande samtal med kunniga, banbrytande och engagerade personer som redan idag startat  resan mot framtidens butik.

Anmälan

När du fyllt i dina uppgifter och anmält dig till kursen kommer du att få en bekräftelse via mail. Vänligen kolla även skräpposten / spam-mappen om du inte mottagit någon bekräftelse.

    Fält markerade med * är obligatoriska.


    re:skills Textile & Fashion finansieras av Europeiska Unionen/Europeiska Socialfonden. Projektet drivs av Science Park Borås och Högskolan i Borås i samverkan med Stiftelsen Proteko, Svensk Handel och TEKO Sveriges Textil- och Modeföretag. Utbildningsanordnare är Nordiska Textilakademin.

    Science Park Borås

    ProtekoSvensk HandelTEKO